Aminozuren

Aminozuren
Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten. Sommige aminozuren kan het lichaam niet zelf aanmaken.Dit zijn de essentiële aminozuren. Andere aminozuren zitten in voeding. Je kunt de inname van deze aminozuren verhogen door supplementen te gebruiken. Wil je alle aminozuren tegelijk, die in eiwitten zitten, kies dan voor een aminozuren complex. 
 
Weergave:
2 / 2

L-Tyrosine 400 mg
(0)
€ 27,00
Prijs per 100 capsules
N-Acetyl-L-Cysteïne (NAC)
(0)
€ 25,00
Prijs per 100 capsules
Resbid
(0)
€ 30,00
Prijs per 60 capsules
1  2


De essentiële aminozuren die we niet zelf aan kunnen maken zijn arginine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en valine. 

Het is belangrijk dat je dagelijks voldoende eiwitten binnenkrijgt door middel van voeding. De niet-belangrijke worden namelijk al door je lichaam aangemaakt, maar de belangrijkste moet je nog via de voeding binnenkrijgen. Eiwitrijke producten zijn bijvoorbeeld: vlees, vis, zuivel, noten en bonen. Het kippenei is het beste bruikbaar voor het lichaam. Uiteraard zijn er nog meer, maar dit zijn toch wel bekende eiwit producten, gewoon te verkrijgen in de winkel of supermarkt.


Branched Chain Amino Acids (BCAA)
Ze zijn onder de sporters al erg bekend, de Branched Chain Amino Acids, beter bekend als BCAA’s. Dit is een specifieke groep aminozuren waarvan er aanwijzingen zijn  dat ze kunnen bijdragen aan een sneller en beter herstel van de spieren na een training. Het bevat  drie belangrijke aminozuren: leucine, valine en isoleucine.

Waar vind ik een supplement en waar moet je op letten?
Je kunt de aminozuren als supplementen gemakkelijk online kopen en bestellen bij Vital Cell Life. 
 

Kom je er niet uit?

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag via info@vital-cell-life.com.