Wil jij ook aminozuren online kopen? Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten. Sommige aminozuren kan het lichaam niet zelf aanmaken.Dit zijn de essentiële aminozuren. Andere aminozuren zitten in voeding. Je kunt de inname van deze aminozuren verhogen door supplementen te gebruiken. Wil je alle aminozuren tegelijk die in eiwitten zitten kies dan voor een aminozuren complex. 


Weergave:
  2 / 2  

  1  2   

Aminozuren online kopen

De essentiële aminozuren die we niet zelf aan kunnen maken zijn arginine (vereist voor jonge, nog groeiende mensen, maar niet voor volwassenen), histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en valine.
 

Waarom je aminozuren het best online kan kopen bij Vital Cell Life.com?
Het is belangrijk dat je dagelijks voldoende eiwitten binnenkrijgt door middel van voeding. De niet-belangrijke worden namelijk al door je lichaam aangemaakt, maar de belangrijkste moet je nog via de voeding binnenkrijgen. Eiwitrijke producten zijn bijvoorbeeld: vlees, vis, zuivel, noten en bonen. Het kippen ei is het beste bruikbaar voor het lichaam. Uiteraard zijn er nog meer, maar dit zijn toch wel bekende eiwit producten, gewoon te verkrijgen in de winkel of supermarkt.


Voor wie is het geschikt en wat is het effect?
Ze worden voornamelijk gebruikt door sporters, die de spiergroei graag extra willen stimuleren en door mensen die te weinig eiwitten binnenkrijgen door middel van de voeding. Dus als jij een gezonde leefstijl hebt met voldoende eiwitten, dan hoef je geen aminozuren als supplement te nemen. Bij twijfel is het altijd raadzaam om de aminozuur status te laten meten. Dit kan onder andere via WHL(verwijzing). Voor het immuunsysteem zijn de aminozuren van enorm belang. Als er maar 1 aminozuur van de 20 te weinig is dan functioneert het immuunsysteem al minder

 Branched Chain Amino Acids (BCAA)
Ze zijn onder de sporters al erg bekend, de Branched Chain Amino Acids, beter bekend als BCAA’s. Dit is een specifieke groep aminozuren waarvan er aanwijzingen zijn  dat ze kunnen bijdragen aan een sneller en beter herstel van de spieren na een training. Het bevat  drie belangrijke aminozuren: leucine, valine en isoleucine.

 Waar vind ik een supplement en waar moet je op letten?
Je kunt de aminozuren als supplementen gemakkelijk online kopen en bestellen bij Vital Cell Life. 
 


 
 
 

World Health Supplements BV

Regulierenring 9
3981 LA Bunnik
Nederland
Over ons
Ons merk Vital Cell Life
Privacy & Algemene voorwaarden
Disclaimer

 
 

Hulp nodig?

T. 030-2871008
F. 030-2803662
E. info@vital-cell-life.com
Nieuwsbrief inschrijven
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.