Magnesium Tauraat plus B6

Magnesium Tauraat plus B6
Magnesium Tauraat plus B6
2 Reviews | Review toevoegen
Het magnesium Tauraat van Vital Cell Life uit Bunnik is een aminozuur-mineralen complex dat een goede biologische beschikbaarheid van magnesium verzekert. Vitamine B6 en taurine ondersteunen de opname

Artikelnummer

1051

EAN

8718053190402

ā‚¬Ā 33,00
Prijs per 100 vega caps.
Aantal: 
Bestellen
 
Samenstelling per dosering van 1 capsule   % ADH
Magnesium (tauraat)  57 mg  15
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)  10.5 mg 750
L-Taurine (magnesiumtauraat)  656 mg  
ADH: Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Het magnesium tauraat van Vital Cell Life uit Bunnik is een aminozuur-mineralen complex dat een goede biologische beschikbaarheid van magnesium verzekert. Vitamine B6 en taurine ondersteunen de opname van magnesium.

Toevoegingen aan ons magnesium tauraat:

Magnesium tauraat is weer een mooi voorbeeld uit ons uitgebreide assortiment met effectieve supplementen. Om de kwaliteit van uw leven, dieet en uw gestel naar een hoger niveau te tillen, wilt u natuurlijk rekenen op het beste van het beste. Om een product als magnesium tauraat zo puur mogelijk te houden, hanteren wij minimale toevoegingen. De volgende elementen hebben wij echter wél toegevoegd aan dit supplement:

mikrokristallijne cellulose(vulstof), siliciumdioxide(antiklontermiddel). Daarnaast is een vegetarische Capsule: hydroxypropyl methylcellulose toegevoegd.

Toegestane Gezondheidsclaims:

Er zijn een aantal toegestane gezondheidsclaims die gemaakt mogen worden over magnesium tauraat:

  • magnesium is goed voor de gemoedsrust
  • magnesium is goed voor het geheugen
  • magnesium is goed de leerprestatie
  • magnesium is goed voor het concentratievermogen
  • magnesium is goed voor de spieren

Voor meer informatie over dit supplement staat het u uiteraard altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Gebruik:

Twee capsules magnesium tauraat per dag tijdens een maaltijd. De capsule mag verwijderd worden.

Waarschuwing:

Dit supplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Allergenen informatie bij dit product:

Bevat geen: melk, caseïne, vis, schaaldieren, pinda's, noten, tarwe, gluten, soja, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveermiddelen.

Let op de belangrijke informatie bij het gebruik van magnesium tauraat:

Bewaar magnesium tauraat ten alle tijden op plaatsen die buiten het bereik van kinderen liggen. Daarnaast is het raadzaam dit supplement op te bergen op een koele en droge plaats.

Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

Bent u op zoek naar supplementen van magnesium tauraat? U kunt deze bestellen in onze webshop. Magnesium tauraat beïnvloed de processen in uw lichaam vanwege de combinatie van magnesium en taurine. Het samenbrengen van de stoffen zorgt dat de functies van beide versterkt worden. Dit noemen we een synergetisch effect, welke in het geval van magnesium tauraat zorgt voor een goede opname.

De eigenschappen van magnesium tauraat

Magnesium tauraat heeft bij verantwoordelijke inname een positieve invloed op uw lichamelijke welzijn. Zo ondersteunt dit supplement de vermindering  van    vermoeidheid. Ook is het bevorderlijk voor uw zenuwstelsel. Daarnaast heeft het een positieve invloed op uw algemene gemoedstoestand. Het is met goede redenen een van de beste supplementen om te bestellen. Daarnaast vindt u in het brede aanbod van ons bedrijf nog meer goede producten, zoals:  

Al onze supplementen dienen op een verantwoordelijke manier tot u te worden genomen. Wij raden u dan ook aan zorgvuldig de informatie over uw supplement te doorlopen.

Aarzel niet en maak gebruik van onze bestel mogelijkheden

Vital Cell Life is hét merk voor het kopen van vitaminen en mineralen. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u telefonisch bellen naar 0302871008 ,waarna uw bestelling bij u thuis wordt bezorgd. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier of in eigen persoon uw producten op afspraak afnemen in onze winkel. Wij zorgen dat u thuis altijd beschikt over topsupplementen. Bestel de uwe nu.

Sorteren op:

Review toevoegen
anoniem - 31-03-2020 13:57

Na een week waren de klachten verdwenen. Dacht ik stop met het innemen en de klachten kwamen weer terug.. Dus ben weer gestart en de klachten weg. Dus prima oplossing.

Jannie van Zoelen - 20-01-2020 20:29

Sinds ik Magnesium Tauraat plus B6 gebruik heb ik geen last meer van spierkamp in de kuiten.Had ik vooral in de nacht last van en bij traplopen.Ik neem dagelijks 1 capsule.
Zeer tevreden over dit product.

Kom je er niet uit?

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag via info@vital-cell-life.com.