Caprylzuur kopen

Wat is caprylzuur en waarvoor zou ik het kopen?

Caprylzuur is een bijzonder stofje met vele eigenschappen en dus vele toepassingen, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam, preciezer gezegd in ons zweet. Verder komt het caprylzuur dat we kopen van nature voor in de melk van verschillende (zoog)dieren. Andere namen waaronder capryl­zuur bekend is, is octaanzuur of vetzuur C8. Caprylzuur kopen mensen vaak zonder het te weten: het is een gezond ingrediënt in bijvoorbeeld kokos, boter en palmolie. Maar caprylzuur wordt ook gebruikt in bepaalde parfum, bier of zeep die we kopen, ze zorgen voor een specifiek geurtje of smaakje. Sterker nog: caprylzuur ruikt naar zweet, zurig zweet bestaand uit een verzadigd vetzuur en een type carbonzuur.

Welke voordelen heeft caprylzuur kopen?
Atleten zullen caprylzuur kopen in de vorm van voedingssupplement, omdat het zou helpen bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Daarnaast zijn er supplementen met caprylzuur die u kunt kopen voor gewichtsbeheersing. Een wat minder bekende toepassing waarvoor we caprylzuur kopen is in pesticide: antimicrobiële pesticide is de algemene toepassing. Tot slot kunt u caprylzuur ook kopen als middel tegen een candida infectie. Het grote voordeel van caprylzuur kopen ten opzichte van geneesmiddelen zoals de huisarts die zal voorschrijven (denk aan miconazol of terbinafine) is dat caprylzuur een volledig natuurlijke stof is. Daardoor zijn er geen bijwerkingen voor zover bekend.

Caprylzuur kopen ter behandeling van Candida

Candida, of anders Candidose of Candidiadis genaamd, is geen geslachtsziekte zoals wel gedacht wordt. Het is een gistachtige schimmel die van nature voorkomt in onze urinewegen en ons maag-darmstelstel, we hebben deze schimmel nodig om onze darmflora gezond te houden en is op zich volkomen ongevaarlijk. Maar als ons lichaam uit balans raakt kan dit gist/ deze schimmel de overhand krijgen, dit wijst op een verlaging van ons immuunsysteem. De oorzaak van deze onbalans kan het gebruik van antibiotica of medicatie zijn, of een ernstige ziekte die ons afweersysteem ondermijnen. Caprylzuur kopen kan dan de natuurlijke balans weer helpen herstellen.

Welk caprylzuur kan ik het beste kopen tegen Candida?
Bij Vital-cell-life.com kunt u caprylzuur kopen in capsulevorm, te gebruiken als supplement. U kunt tevens caprylzuur kopen in complex vorm: dan is er, calcium, magnesium, zink, biotine en vitamine C en E aan toegevoegd, voor een nog betere en snellere werking. Houdt u er wel rekening mee dat u soms maagklachten kunt hebben bij het eerste gebruik, dit is niet ernstig. Caprylzuur is een krachtig middel, en zou snel de balans moeten herstellen. Houden de klachten langer aan, neemt u dan altijd contact op met uw huisarts.

Hopelijk weet u nu alles wat u weten wilde over caprylzuur die u bij Vital-cell-life.com kunt kopen. Meer weten? Klik op de volgende links voor meer informatie:
 
 
 
 

World Health Supplements BV

Regulierenring 9
3981 LA Bunnik
Nederland
Over ons
Ons merk Vital Cell Life
Privacy & Algemene voorwaarden
Disclaimer

 
 

Hulp nodig?

T. 030-2871008
F. 030-2803662
E. info@vital-cell-life.com
Nieuwsbrief inschrijven
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.