Essentiële aminozuren poeder

Essentiële aminozuren poeder
Essentiële aminozuren poeder
0 Review | Review toevoegen
Essentiële aminozuren poeder (EAP)

Artikelnummer

3041

EAN

8718053191201

€ 66,00
Prijs per 250 gram
Aantal: 
Bestellen
 
Samenstelling  per gram  
L-Tryptofaan 52 mg
L-Methionine 65 mg
L-Phenylalanine 104 mg
L-Threonine 104 mg
L-Lysine (HCl)    126 mg
L-Isoleucine 157 mg
L-Valine 183 mg
L-Leucine 209 mg
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Essentiële aminozuren zijn zuren met een nuttige functie voor het menselijk lichaam, maar die wij niet zelf kunnen maken. Het is echter wel mogelijk om toch in uw dagelijkse behoeften te voorzien door de juiste supplementen aan te schaffen. Dit doet u uiteraard met de specialistische hulp van de specialisten van Vital Cell Life uit Bunnik. Zoekt u dus naar essentiële aminozuren? Dan vindt u deze zeker in onze toereikende webshop.  

Kies voor onze essentiële aminozuren met optimale opname eigenschappen

Bij Vital Cell Life zetten wij ons in om supplementen, zoals essentiële aminozuren, voor u op een verantwoorde wijze beschikbaar te maken. Alle supplementen die wij aanbieden zijn geoptimaliseerd voor de opname in uw lichaam. Daarnaast zijn ze voorzien van duidelijke inname-instructies, zodat u uw essentiële aminozuren op perfecte wijze kunt gebruiken in uw dagelijks leven. Onze zorgvuldige werkwijze maakt ons de beste kandidaat om uw essentiële aminozuren én supplementen bij te bestellen. Wij bieden u dan ook verschillende supplementen aan uit ons ruime aanbod, zoals vitamine A en D. Ook vindt u bij ons Melatonine van 0,1 mg. Laat daarom zeker niet na om ons volledige aanbod te bekijken voor de perfecte producten voor u.

Bestel al uw supplementen bij ons

U kunt er altijd vanuit gaan dat de supplementen die u bestelt bij Vital Cell Life uit Bunnik van de hoogst mogelijk kwaliteit zijn. Wij besteden op zorgvuldig aandacht aan elke van onze supplementen die wij altijd analyseren voor de verkoop. Op deze manier verzorgen wij – bij verantwoordelijk gebruik – voor u een optimale dosering. Plaats vandaag nog uw bestelling bij ons voor uw essentiële aminozuren poeder of als u vitaminen wilt kopen. U leest meer over ons leveringsproces op de veel gestelde vragen pagina. Als u contact met ons op wilt nemen e-mail dan naar info@vital-cell-life.com.     

Ingrediënten

Aminozuren, L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Lysine, L-Threonine, L-Phenylalanine, L-Methionine, L-Trytopfaan. 

Gebruik(supplement voor volwassenen):

1 tot 5 gram (1 gram is ± een afgestreken theelepel) per dag. Goed mengen met water of sap. Bij een eiwitarme maaltijd maximaal 10 gram per maaltijd.

Gebruik wordt niet geadviseerd bij zwangerschap, borstvoeding en phenylketonurie.

Allergenen informatie van essentiële aminozuren:

Bevat geen: melk, caseïne, vis, schaaldieren, pinda's, noten, tarwe, gluten, soja, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveermiddelen.

Belangrijke informatie bij het gebruik van onze essentiële aminozuren

Bewaar dit product altijd buiten bereik van kinderen. Daarnaast bergt u uw essentiële aminozuren droog en koel op.

Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Kom je er niet uit?

Kom je er niet uit?

Wij helpen je graag via info@vital-cell-life.com.